Onze specialiteiten, een omweg waard, laten u toe onze beenham te ontdekken naast onze pensen, paté’s, perskop, zonder onze worstwaren te vergeten. Wij vatten ons beroep ernstig op. In onze familiale beenhouwerij “verkopen wij enkel wat wij zelf vervaardigen”!
Wij beschouwen het als een erezaak uit ons uitstalraam vlees-, rook- en worstwaren te bannen die wij niet zelf vervaardigd of bewerkt hebben. Heel ons charcuterie-aanbod bestaat uit “vlees”, afkomstig uit de streekbedrijven.
Onze specialiteiten, een omweg waard, laten u toe onze beenham te ontdekken naast onze pensen, paté’s, perskop, zonder onze worstwaren te vergeten.
Zo bv., wordt onze beenham droog gezouten met grof zout. Na een maand rijpen volgt de ontzilting en verhuist de ham naar de kelder voor een verblijf van 12 tot 15 maand. Dan pas wordt de ham versneden of in haar geheel verkocht, naargelang de wens van de klant. Al naar believen kan de versneden ham onder vacuum verpakt en meegenomen worden.